Skip to content

Your Electrical security,
uw elektriciteitsbedrijf

Met meer dan 15 jaar ervaring biedt Your Electrical Security u een complete service in huishoudelijke en industriële elektriciteit in Brussel en omgeving.

Ontdek onze diensten

De volledige plaatsing van uw elektrische installatie

Nieuwbouw of renovatie, ons team zorgt voor al uw elektrische installaties:

De teams van Y.E.S. luisteren naar uw ideeën en wensen en controleren ook of uw algemene installatie correct is geïnstalleerd om de veiligheid van uw woning en de mensen die er wonen te garanderen.

Previous
Next

Een expert voor uw elektrische conformiteit

Naleving van de elektrische voorschriften is een essentiële stap om uw veiligheid te garanderen. Het is verplicht voordat een nieuwe elektrische installatie op het net wordt aangesloten, en is vaak vereist bij de aankoop van een huis. 

Y.E.S. controleert uw huishoudelijke of industriële elektrische installatie om na te gaan of deze voldoet aan het AREI (Algemeen Reglement op de Elektrische Installaties). Aan het einde van ons bezoek ontvangt u van ons een uitgebreid rapport over de staat van functioneren en voeren we alle werkzaamheden uit die nodig zijn om het conformiteitsattest te verkrijgen.

Herstelling elektrische installaties 7d/7

Heeft u een stroompanne, een intercomprobleem of een storing in uw domoticasysteem? Y.E.S. zorgt voor een efficiënte interventie in de kortst mogelijke tijd en dit in Brussel en omgeving.

Previous
Next

Beveiliging: een gecertificeerd bedrijf voor uw alarmen, videobewaking en toegangscontrole.

Wilt u de veiligheid van uw huis verhogen? Of wilt u een toegangscontrolesysteem in uw bedrijf installeren? Y.E.S., een door de FOD Binnenlandse Zaken erkende installateur, zorgt voor de installatie, de configuratie en het volledige onderhoud van uw beveiligings- en toegangscontrolesystemen:

We helpen u een performant apparaat te kiezen, ontworpen door erkende fabrikanten (Ajax Systems, Risco Group, enz.), aangepast aan uw behoeften en uw budget.

Installatie van uw domoticasysteem

Dankzij het intelligente beheer van uw huishoudelijke en professionele installaties (verwarming, verlichting, rolluiken, zonwering, enz.) helpt domotica u energie te besparen. Domotica biedt u ook aanzienlijk dagelijks comfort en maakt uw leven gemakkelijker.

Previous
Next

Onze troeven: waarom vertrouwen op Y.E.S.?

Een gecertificeerd elektriciteitsbedrijf

Met meer dan 15 jaar ervaring en expertise op verschillende gebieden is ons bedrijf erkend door de FOD Binnenlandse Zaken voor de installatie van alarm- en videobewakingssystemen, en KNX-gecertificeerd voor domotica.

Een team van bekwame elektriciens

Ons veelzijdige team wordt voortdurend bijgeschoold in de nieuwste ontwikkelingen in de sector en voert uw elektriciteitswerkzaamheden met de grootste professionaliteit uit. Mond-tot-mondreclame is onze beste reclame.

Permanente beschikbaarheid

Wij staan 7d/7 tot uw beschikking om u snel en efficiënt te helpen en dit in het hele Brusselse Gewest en omstreken.

Een leidinggevende ter plaatse aanwezig

Al uw werken staan onder toezicht van de leidinggevende, die beschikbaar is om uw verzoeken, vragen en wensen te beantwoorden.

Partner van de beste merken op de markt

Wij kiezen onze leveranciers zorgvuldig uit de meest erkende merken in de sector (Niko, Risco Group, Legrand, BTicino, Ajax systems, KNX, enz.).