Y.E.S, professionals voor uw elektrische installaties en probleemoplossing 7j / 7 in Brussel

Y.E.S is gevestigd te Brussel en beschikt over een team van dynamische en competente elektriciens die instaan voor de snelle en efficiënte uitvoering van uw elektriciteitswerkzaamheden. De bedrijfsleider is steeds aanwezig op de werf en kijkt persoonlijk toe op een kwaliteitsvolle en nauwgezette uitvoering van de werken. Is uw alarmsysteem defect? Wilt u nagaan of uw installaties voldoen aan de hedendaagse normen? Aarzel dan niet langer en neemt contact op met het algemene elektriciteitsbedrijf Y.E.S

Elektrische installaties

Y.E.S neemt al uw elektrische installaties onder handen, of deze nu deel uitmaken van een renovatie- of een nieuwbouwproject. Y.E.S staat volledig te uwer beschikking voor de plaatsing van toegangscontrolesystemen (alarm, parlofonie, videobewaking) en domotica alsook voor de plaatsing en het onderhoud van informaticanetwerken.

Y.E.S staat open voor en luistert naar uw ideeën en wensen en kijkt eveneens de toestand van uw algemeen systeem na om zo de optimale veiligheid van uw woning en zijn bewoners te garanderen.

Herstellingswerkzaamheden

Een stroomonderbreking? Een panne? Een kortsluiting? Y.E.S staat 7/7d en 24/24u te uwer beschikking in alle Brusselse gemeentes. Y.E.S biedt een snelle en efficiënte service en vindt de gepaste oplossing voor elk probleem aan uw stroomsysteem.

Veiligheid

Wenst u uw woning beter te beveiligen? Y.E.S adviseert u zorgvuldig met betrekking tot de verschillende beveiligingsmogelijkheden en ontfermt zich vervolgens over de installatie van uw beveiligingssysteem.

  • Inbraakalarmsysteem
  • Brandalarm
  • Beveiligingsbadge
  • Toegangscontrole

Of u nu een particulier of een professional bent, Y.E.S zal u steeds de meest complete en zorgvuldige oplossingen bieden voor het beveiligen van de toegang tot uw woning of gebouw. Of het nu gaat om de plaatsing van een anti-inbraak alarmcentrale die snel gevaarlijke situaties vaststelt (brand, beweging, enz.), een video- en parlofoniesysteem of een videobewakingssysteem, Y.E.S zal steeds zorgen voor een verzorgde en nauwkeurige installatie ervan.

Ten slotte kunnen de techniekers van Y.E.S ook ingezet worden voor het nazicht van de conformiteit van uw elektrische installaties en, indien u hiermee akkoord gaat, voor het uitvoeren van de nodige werkzaamheden zodat uw installaties opnieuw aan de hedendaagse normen voldoen.

Domotica

Y.E.S heeft eveneens expertise ontwikkeld op het vlak van domotica en van het KNX domoticasysteem. Het KNX domoticasysteem zorgt ervoor dat u al de elektronische apparatuur in uw huis gemakkelijk kan bedienen. Uw apparatuur en toepassingen (luiken, verlichting, verwarming, beveiligingssystemen, huishoudelijke apparatuur, enz.) worden hiermee via eenzelfde systeem bediend en beveiligd, wat zorgt voor een verhoogd dagelijks comfort.

Aarzel niet om Y.E.S, officiële KNX-verdeler, om meer informatie te vragen met betrekking tot de voordelen van dit besturingssysteem.

Pourquoi faire appel à Y.E.S. ?

  • Y.E.S biedt een volledige service geheel op maat van uw noden: Y.E.S beschikt over een polyvalent, vakkundig en competent team dat te uwer beschikking staat voor de uitvoering van al uw elektriciteitswerkzaamheden.
  • Y.E.S is steeds beschikbaar: Y.E.S is 24/24u en 7/7d beschikbaar in alle Brusselse gemeentes om u snel en efficiënt te helpen.
  • Y.E.S levert kwaliteitsvol en vakkundig werk: goed opgeleide elektriciens met ervaring garanderen een verzorgde uitvoering van uw werkzaamheden.
  • De bedrijfsleider volgt de werkzaamheden persoonlijk op: alle werkzaamheden worden aangestuurd door de bedrijfsleider die ook persoonlijk beschikbaar is voor het beantwoorden van uw vragen.

Plus d'informations ?

Bent u op zoek naar een specialist voor uw algemene elektriciteitswerkzaamheden te Brussel? Wenst u bijkomende informatie of een gratis offerte? Aarzel dan niet om bijgevoegd formulier in te vullen voor een volledige en nauwkeurige offerte op maat.